PREMTOHEN KUSHTE MË TË MIRA PËR TË PUNËSUARIT NË BURGJE, POR JO EDHE PËR TË BURGOSURIT

394
0
SHPËRNDAJE

Premtohet zgjedhje e problemit me uniformat, pajisjen dhe kushtet për punë të të punësuarve në institucionet ndëshkuese-përmirësuese. Bindje të këtillë ka marrë kryetari i Sindikatës së AOGJSH, Pece Grujovski në takimin e sotëm me drejtorin e Administratës për Kryerje të Sanksioneve, Jovica Stojanoviq. “Opinioni ka parë se çfarë kushte të punësuarit punojnë në burgje. Është evidente se nevojitet qasje shumë serioze në zgjidhjen e problemeve dhe nevojitet dialog i vërtetë social nëse duam të arrijmë deri në zgjidhje përfundimtare dhe të pranueshme për të punësuarit”, deklaroi Grujovski .

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU