DIALOGU KOSOVË-SERBI, KËRKOHET NDËRHYRJE E SHBA-ve

550
0
SHPËRNDAJE

Dialogu mes shtetit të Kosovës dhe atij të Serbisë nuk ka alternativë, nëse nuk ndërhyn Amerika. “Është në interesin e dy shteteve, të rajonit, por edhe në interesin e vetë investimeve të faktorit ndërkombëtar në Kosovë, Serbi por edhe në rajon, sepse paqja Kosovë-Serbi nënkupton paqe dhe qëndrueshmëri për gjithë rajonin dhe perspektivë e sigurt euro-atlantike për Kosovën dhe europiane për Serbinë, pra do të jetë një rrethanë ku përfitues do të jenë të dy shtetet, por para së gjithash vlerat euroatlantike”, tha mes tjerash kreu i shtetit të Kosovës. Thaçi ka lënë të kuptohet se takimet mund të zhvillohen edhe në Shtetet e Bashkuara.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU