KANADAJA MBËSHTET MAQEDONINË

721
0
SHPËRNDAJE

Kanadaја edhe më tej vazhdon me mbështetjen e ambicieve të Maqedonisë për anëtarësim në NATO dhe e pret ditën kur do t’ju dëshirojmë mirëseardhje në Aleancë.“Jam i sigurt, porosit në letrën e tij kryeministri kanadez, se do të vazhdoni të udhëhiqni vendin tuaj me ndershmëri dhe përgjegjësi, të denjë në mbështetjen e popullit të vendit tonë, në drejtim të një ardhmërie të ndritshme të bazuar në reformat e paralajmëruara, të aspiratave evropiane, dhe në përpjekjet për stabilitet rajonal”,  shkruan kryeministri i Kanadasë, Xhastin Trudo.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU