PROJEKT LIGJI PËR GJUHËT KALON NË KOMISIONIN PËR SISTEM POLITIK

487
0
SHPËRNDAJE

Projekt-ligji për përdorimin e gjuhëve u mbështet nga Komisioni kuvendor për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive. Deputeti, Antonio Milloshoski tha se ligji, i tillë siç është propozuar çon drejt dygjuhësisë së plotë dhe federalizimit të Republikës së Maqedonisë. Ndërkaq deputeti i pavarur, Ferid Muhiq tha se ky Projekt-ligj është kushtetues dhe bazohet në amendamentin 5 të Kushtetutës. Projekt Ligji për gjuhët është në rend dite të seancës së sotme në kuvendin e republikës së Maqedonisë,

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU