IDRIZ ORANA KANDIDOHET PËR KOMUNËN E ÇAIRIT

944
0
SHPËRNDAJE

PDSH- dega Çair e zyrtarizoi kandidaturën e Idriz Oranës për kryetar të komunës së Çairit për zgjedhjet e 15 tetorit, kurse për bartës së listës së këshilltarëve u zgjodh, Qemal Neziri. Punimet e kuvendit i ndoqi kryetari i PDSH-së, Menduh Thaci i cili në fjalimin e tij përshëndetës mes tjerash theksoi se PDSH në këtë komunë ashtu si edhe në komunat tjera, garon me kuadro të përgatitur profesionalisht dhe të formuar kombëtarisht.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU