BDI, BESA DHE ALEANCA BASHKOHEN, HASANBEGU SHEMBULL I UNITETIT

3653
0
SHPËRNDAJE

Degët e partive shqiptare te Gazi Babes kanë pranuar iniciativën e Bashkësisë Lokale, “Alija Avdoviç” që të garojnë me listë të përbashkët të këshilltarëve për komunen e Gazi Babës.
Në vijim edhe njoftimi i plotë:
NJOFTIM
Nën iniciativë dhe organizim të Bashkësisë lokale “Alija Avdoviç”-Hasanbeg gjegjësisht sekretarit Zurap Murtezani arritën që:
Të gjithë kryetarët e degëve të Gazi Babës , Lëvizja BESA z.Fatmir Shaqiri, Bashkimi Demokratik për Integrim z.Ali Sadiku dhe Aleanca për Shqiptarët z.Shefik Ukiqi njëzëri u bashkuan dhe vendosën që në zgjedhjet lokale në komunën e Gazi Babës për këshilltarë komunal të garojnë me list të përbashkët
Nenshkrimi i marreveshjes per listen e perbashket per keshilltar komunal i kryetareve te degeve te komunes se Gazi Babes me 07.09.2017

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU