NDARJE E ÇMIMIT SHTETËROR “NËNË TEREZA” 2017

934
0
SHPËRNDAJE

Fituesit e çmimit “Nënë Tereza”

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, sot do të ndahet çmimi shtetëror “Nënë Tereza” për vitin 2017 për realizime veçanërisht të rëndësishme në fushën e humanitetit dhe solidaritetit njerëzor dhe për nxitjen e avancimit të mirëkuptimit të ndërsjellë dhe zhvillim të bashkëpunimit, si mes popujve ashtu edhe mes pjesëtarëve të komuniteteve, kulturave dhe feve të ndryshme.

Fitues të sivjetëm të çmimit shtetëror “Nënë Tereza” janë Milivoje Jankovski dhe doc. dr. Venera Kërliu-Hanhxhinski./21Media

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU