SHPALLJA E FITUESVE TË ÇMIMIT “VËLLEZËRIT MILLADINOV” 2017

989
0
SHPËRNDAJE

Në kuadër të festivalit Netët Strugane të Poezisë (NSP) sot do të shpallen fituesit e çmimit “Vëllezërit Milladinov” për vitin 2017.

Çmimi “Vëllezërit Milladinov” ndahet për librin  më të mirë poetik midis dy festivaleve, të publikuar në gjuhën maqedonase për periudhën nga 1 qershori deri në 31 maj të vitit 2017.

Në oborrin e manastirit “Shën Maria” në Kalishtë do të mbahet leximi ndërkombëtar poetik “Matine”. Në festival sot do të ketë prezantim të Poezisë bashkëkohore të Maqedonisë, si dhe Poezisë  në rrugë – Manastir dhe Ohër, ndërsa do të mbahet edhe Nata e VEROSPOLIS, si dhe performanca muzikore-poetike në kuadër të  Natës pa interpuksion.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU