ME DY KONCERTE SONTE PËRFUNDON PROGRAMI MUZIKOR I “VERËS SË OHRIT”

924
0
SHPËRNDAJE

Me dy koncerte për ditën e parafundit të edicionit të 37-të të festivalit, sonte përfundon programi i sivjemë muzikor i “Verës së Ohrit”.

Dy koncertet do të mbahen në skenën e katedrales “Shën Sofja” me fillim në ora 20:30, respektivisht 22.

Termini i parë nga koncerti është i rezervuar për paraqitjen e artistëve tanë Blerim Grubi dhe Marija Vërshkova, të cilët sonte adhuruesve të muzikës klasike do t’i ofrojnë mbrëmje të muzikës romantike për violë.

Në Programin janë vepra të Shumanit dhe Shubertit, të zgjedhura për violë dhe piano.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU