KONDOVË, QMK: NUK KA SHTËPI TË KAPLUARA NGA ZJARRI

1018
0
SHPËRNDAJE

Qendra për Menaxhim me Kriza njofton se sipas informatave që vijnë nga terreni në fshatin Kondovë, nuk ka shtëpi të kapluara nga zjarri, drejtimi i zjarrit është ndryshuar dhe fshati Kondovë nuk është në rrezik, ekipet po punojnë në terren, thonë nga QMK.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU