SHMANGNI HELMIMIN NGA USHQIMI NË KËTË MËNYRË

493
0
SHPËRNDAJE

Shmangni ushqimet e pjekura pak

Doktor Sunil Sood, pediatër në Northwell Health në New York foli për Daily Mail Online në atë se si duhet ta evitoni helmimin apo infektimin nga ushqimi i shpejtë që e hani në disa restorante.

Shikoni se në çfarë vendi po shkoni të hani, varësisht prej rangimit.

Shmangni sallatat, perimet e paziera dhe ushqimet e pjekura pak.

Sigurohuni që mund ta shihni ushqimin tuaj teksa ua përgatisin.

Vaksinohuni kundër Hepatitit A.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU