REGATË VELORE – OHRI 2017

738
0
SHPËRNDAJE

Në Ohër sot dhe nesër do të mbahet Regatë ndërkombëtare velore Ohri 2017. Gara është ripërtëritje e traditës shumëvjeçare velore në Liqenin e Ohrit.

Regata velore zyrtarisht fillon sot në orën 10:00 në portin kryesor të qytetit ku do të tubohen të gjitha velanijet dhe garuesit. Regata do të mbahet në ujërat e Liqenit të Ohrit, afër bregut.

Qëllimi është popullarizimi i lundrimit me vela, jo vetëm si sport por edhe si mënyrë e jetës.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU