FORD SHITI VETURËN E PARË PARA 114 VITEVE

446
0
SHPËRNDAJE

Ajo kushtoi 850 dollarë

Ford Motor Company në vitin 1903, konkretisht më 23 korrik ka shitur veturën e tij të parë.

Vetura kushtonte 850 dollarë, me shpejtësi maksimale rreth 50 km në orë.

Makina u prodhua në objektin e Ford në rrugën Mack në Detroit dhe iu dorëzua Dr. Pfenning vetëm një javë më vonë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU