PËRFUNDOI MANIFESTIMI “TAKIMET LETRARE STRUGANE 2017”

1274
0
SHPËRNDAJE

Në Strugë sot përfundoi manifestimi letrar treditor ndërkombëtar “Takime letrare strugane 2017” në organizim të qendrës kulturore “Valë” dhe revyja për letërsi “Valëvitje” nga Struga.

Në manifestim u prezantua portreti i satiristit serb Aleksandar Çotriç dhe janë ndarë çmimet “Dallga letrare” për akademikun Risto Vesilevski, si dhe çmimet “Fjalim strugan” për Mujo Buçpapaj nga Shqipëria, Zharko Milenik nga BeH-ja dhe Pande Manojllov nga Maqedonia.

Me ndarjen e çmimit “Dallgët letrare” për poezinë më të mirë të lexuar përfundoi festivali poetik në Strugë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU