KUR ARTI AKSIDENTAL ËSHTË MË I MIRË SE AI “PROFESIONAL”

969
0
SHPËRNDAJE

Secili mund të jetë “artist”

Disa njerëz e studiojnë artin dhe kalojnë vite të tëra praktike deri sa të krijojnë një kryevepër. Ose të paktën diçka afër kësaj.

Ndërsa disa të tjerë e bëjnë artin bashkëkohor pa u menduar fare, shkruan tv21.tv.

Më poshtë mund ta gjeni një listë të artit aksidental për të treguar se nganjëherë arti më i bukur është thjesht fat i pastër. Ju a keni krijuar një kryevepër aksidentale?/21Media

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU