PRINDËRIT E FËMIJËVE ME NEVOJA TË VEÇANTA SHPRESOJNË SE ZËRI I TYRE DO TË DËGJOHET

217
0
SHPËRNDAJE

Tendat  e prindërve të fëmijëve me nevoja të veçanta vazhdojnë edhe sot të qëndrojnë në “Parkun e gruas”, përballë kuvendit.

Ata tashmë 2 ditë protestojnë duke shpresuar se, siç thonë, dikush do ta dëgjoj zërin e tyre. Ata sot u takuan me disa deputet të Lsdm-së dhe Vmro-Dpmne-së dhe përfaqësues të institucioneve të ndryshme.

Ata po angazhohen për përmirësimin e kushteve për fëmijët me nevoja të veçanta. Kërkesat e tyre tashmë janë dorëzuar në ministrinë e punës dhe politikës sociale.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU