DUKEN AQ REALE, POR JANË VETËM VEPRA ARTISTIKE

2470
0
SHPËRNDAJE

A mund t’i dalloni këto vepra artisitke nga realiteti

Grimi është një ndër faktorët që ndikojnë në bukurinë e njerëzve. Për ta bërë këtë sa më profesio

nalisht dhe që të duket sa më mirë, përveç talentit nevojitet edhe trajnimi në këtë fushë.

Kurse grimerja Mimi Choi bëri disa mënyra specilae të grimit, sa që po t’i shikosh është e vështirë që të besosh se nuk janë reale, por vetëm vepra arti.

Ajo u konsiderua si mbretëreshë e iluzionve optike. Për të vërtëtuar këtë konstatim ju ftojmë që t’i shikoni fotografitë në vazhdim, në të cilat paraqitet grimi që ka bërë Choi./21Media

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU