KONCERT I ANSAMBLIT VOKALIST MULTIETNIK “SIMBIOZA”

656
0
SHPËRNDAJE

Në hollin e Qendrës për kulturë “Vëllezërit Milladinovci” në Strugë sonte do të mbahet koncert koral i ansamblit vokalist multietnik “Simbioza”, i cili deri më tani ka pasur gjashtë koncerte në festivale.

“Simbioza” është projekt multietnik, multikulturor dhe arsimor, i cili del nga bashkëpunimi i përditshëm i dy iluministëve – dirigjentit Behar Veseli dhe kompozitorit Damjan Temkov.

Fillimi i koncertit është në orën 20, ndërsa hyrja për vizitorët është falas.

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakMOTI SOT
Artikulli tjetërSENATORI AMERIKAN VIZITON KOSOVËN

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU