LAMTUMIRË ROMING!

1407
0
SHPËRNDAJE

Nga data 15 qershor 2017 në gjithë shtetet e Bashkimit Evropian hiqet romingu

Faturat e mëdha telefonike që ua shkatërrojnë buxhetin e pushimeve tuaja dhe një qasje në Internet që nuk jap premtimet e saj: përvoja që do të jenë së shpejti vetëm disa nga kujtimet e vjetra.

Nga data 15 qershor 2017 në gjithë shtetet e Bashkimit Evropian hiqet romingu.

Bëhet e ditur se nga ajo datë mund të telefononi dhe përdorni internetit me shpenzimet e njejta si në vendin ku jetoni pa paguar shpenzime shtese.

Thirrja e një miku në telefon, kur ju jeni në shtëpi apo në një vend tjetër të BE-së, nuk do të bëjë ndonjë ndryshim në faturën tuaj./21Media

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU