PREZANTOHET AUTOBUSI PA SHOFER NË PARIS

775
0
SHPËRNDAJE

Përmes sensorëve dhe kamerave bëhet përshtatja e shpejtësisë e mjetit

Një autobus pa shofer është prezantuar sot në Paris, i cili është promovuar me qëllim, siç është thënë, të uljes së ndotjes në qytet.

Autobusi është i pajisur me sensorë dhe kamera, të cilat ia mundësojnë që të përshtatë shpejtësinë, të ndalet në vendet e duhura dhe të shkojë në drejtimin e duhur.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU