AMERIKA NUK I BESON YAHOOS, NISË HETIMET

645
0
SHPËRNDAJE

Amerika  ka kërkuar nga Yahoo dokumente të cilat hedhin dritë mbi teknologjitë e përdorura

Autoritetet Amerikane kanë kërkuar nga Yahoo dokumente të cilat hedhin dritë mbi teknologjitë e përdorura nëse përmbushin kushtet e kërkuara nga ligjet e sigurisë civile.

Informacione për të dy hakimet erdhi nga Yahoo kur kompania kishte rënë dakord të shiste biznesin kryesor tek Verizon Communications në Korrik.

Ngjarjet vunë në dyshim marrëveshjen dhe koston e saj.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU