150 vjet të shkuara, Semafori i parë në botë u vendos në Londër

0

Semafori i parë në botë, që gjendet në Londër, i ka mbushur 150 vjet.

Sipas BBC, semafori i parë u vendos në vitin 1868 para Pallatit Westminster.

Deri në këtë vit të gjitha rrugët, kryqëzimet dhe rregullat në trafik janë kryer nga policët.

 

Related image