Votohen në Kuvend me 63 vota “pro” ministrat e rinj

TË FUNDIT

Me 63 vota “pro” asnjë “kundër” dhe asnjë “abstenim”, Kuvendi zgjodhi Ilir Demirin si ministër të Shëndetësisë dhe Naim Bajramin ministër të Shoqërisë Informatike dhe Administratës. Pas votimit, dy ministrat e rinj bënë deklaratën solemne në Kuvend. Ministrat e rinj zëvendësuan ministrat në largim Azir Aliun dhe Fatmir Mexhitin pas përplasjeve të fundit në ASH.