VMRO-DPMNE propozon tre module për zbatimin e procesit arsimor

Must Read

Ekonomia merr rreth 145 milion euro nga Qeveria, ndihmë kanë marrë mbi 20 mijë kompani dhe rreth 120 mijë të punësuar

https://youtu.be/oM4cHkOKB08 Rreth 120 mijë të punësuar dhe më shumë se 20 mijë...

Prokuroret e Speciales kanë marrë bonuse 4.6 milion euro! Revizoni sheh parregullsi në dhënien e bonuseve

https://youtu.be/SsPbzPxhIUc Nga fondi i PPS e cila tashmë nuk është në funksion, ...

Italia do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të Covid-19

Italia me siguri do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme  që të ndihmojë kriza me koronavirusin të mbahet...
- Advertisement -

Zoran Zaevi, Venko Filipçe dhe ekipi janë krejtësisht të paaftë të përballen me sfidat të cilat i sjell epidemia me koronavirusin. Maqedonia ka mbërritur pothuajse 13 mijë të infektuar dhe mbi 500 persona të vdekur, që jemi rekorderë të zinj në rajon, madje edhe në Evropë sipas këtyre parametrave në një milion banorë.

Në mënyrë shtesë edhe ekonomia po fundoset. Për tre muaj ishte krijuar borxh i ri prej 1 miliardë euro, ndërsa në këtë rast as nuk arritëm të përballemi me krizën shëndetësore, as arritëm ta rimëkëmbin ekonominë. Zaevi i shpenzoi në ryshfet parazgjedhor dhe tani mbërrijnë mbërrijnë faturat për një përgjegjësi të këtillë. Kjo është arsyeja pse u imponojnë faturë më të madhe për energji çdo familje për 7,5 për qind, që jemi të vetmit në Evropë. Kjo është arsyeja pse bankat dështojnë në mënyrë serioze, për çfarë gjithashtu jemi të vetmit në Evropë.

- Advertisement -

Më e tmerrshme është që nuk kanë kurrfarë plani. Kjo më mirë shihet në mungesën e ideve kur bëhet fjalë për normalizimin e procesit arsimor. Zaevi dhe ekipi i tij në vend që të ofrojnë plane konkrete, ofrojnë propozime të çmendura të kapërcehet ky vit shkollor dhe nxënësit të qëndrojnë në shtëpi?!

Për këtë VMRO-DPMNE-ja propozon tre module për zbatimin e procesit arsimor. Fizikisht mësim mund të ketë në mjedise ku nuk ka Kovid-19 apo ka raste të izoluara. Mësim të kombinuar mund të ketë në mjedise me rrezik të mesëm me të paktën 15 nxënës në klasë, me të gjitha masat e ndërmarra për siguri. Mësim onlajn duhet të ketë në mjedise me rrezik të lartë.

- Advertisement -
  • Tags
  • 3

Ekonomia merr rreth 145 milion euro nga Qeveria, ndihmë kanë marrë mbi 20 mijë kompani dhe rreth 120 mijë të punësuar

https://youtu.be/oM4cHkOKB08 Rreth 120 mijë të punësuar dhe më shumë se 20 mijë kompani kanë marrë ndihmë financiare...

Prokuroret e Speciales kanë marrë bonuse 4.6 milion euro! Revizoni sheh parregullsi në dhënien e bonuseve

https://youtu.be/SsPbzPxhIUc Nga fondi i PPS e cila tashmë nuk është në funksion,  4.6 milion euro bonus në...

Italia do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të Covid-19

Italia me siguri do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme  që të ndihmojë kriza me koronavirusin të mbahet nën kontroll, sepse Qeveria bën...

Për konviktet e studentëve dhe nxënësve në Shkup, “Alkaloid-i” me donacion prej 16.000 litrave mjete antiseptike

“Alkaloid ASH Shkup”, dhuroi produkte nga gama e tij e mjeteve antiseptike dhe dezinfektuese për konviktet e studentëve dhe nxënësve, të cilat...

Miratohet protokolli për këndet e lojërave për fëmijë

Qeveria sot e miratoi protokollin për punë në kënde për lojëra në kushte të epidemisë dhe rekomandoi respektim të ashpër të masave...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -