Vdes kompozitori i famshëm,James Horner

Në moshën 61 vjeçe ka vdekur kompozitori i famshëm James Horner, në një aksident ajror në Kaliforni. 
James Horner është fitues i shumë çmimeve ,vlenë të theksojmë çmimin e tij Oscar për kolonën zanore të filmit “Titanic”,
“Kemi humbur një njeri të jashtëzakonshëm me një zemër të madhe dhe një talent të pabesueshëm”, ka shkruar asistentja e tij, Sylvia Patrycja, në profilin e saj në facebook.