Varhelyi: Nëse s’ka marrëveshje me Bullgarinë, mund të ndahet Maqedonia e Veriut me Shqipërinë!

Erokomisari Oliver Varhelyi në Shkup ka njoftuar, se Shqipëria i ka përmbushur të gjitha kushtet për nisjen e negociatave qasëse me Bashkimin e Evropian. Ndërkaq ka shtuar, se nëse Maqedonia e Veriut nuk ka marrëveshje me Bullgarinë, “mendon se do të arrijë momenti kur duhet të shqyrtohet edhe opsioni” i ndarjes së Shqipërisë dhe Maqedonisë … Continue reading Varhelyi: Nëse s’ka marrëveshje me Bullgarinë, mund të ndahet Maqedonia e Veriut me Shqipërinë!