"Thumbi" bën bashkë karikaturistët kosovarë dhe turq(VIDEO)

Rreth 40 karikatura të artistëve ksoovarë dhe turq, janë prezantuar në një ekspozitë të përbashkët në Bibliotekën Kombëtarë “Pjetër Bogdani”. Ekspozitën, e cila do të jetë e hapur për një javë, e ka organizuar Shoqata e Karikaturistëve “Thumbi”. Qëllimi i kësaj ekspozite është ringjallja e karikaturës në Kosovë./21Media