Thaçi: Nëse nuk pranojmë propozimin francez, na pret ai rus

TË FUNDIT

Kreu i PDSH-së, Mendu Thaçi sonte në TV21 duke biseduar për propozimin francez që ndodhet në tavolinën e Qeverisë, tha se nuk ka alternativë tjetër përpos asaj franceze, ndryshe pastaj do na presë alternativa ruse dhe ajo aziatike ku maqedonasit do të asimiloheshin që në sekondën e parë.

“Zakonisht, kur mohohet një rrugë, duket të ketë një alternativë. Alternativa tjetër është Rusia, te Unioni Aziatik. Maqedonasit në unionin të tillë janë të asimiluar që në sekondën e parë, duke filluar që nga qasja e Serbisë dhe Rusisë.”- tha Thaçi.