Taravari: Pakoja anti-korrupsion dhe funksionimi i shtetit të së drejtës, pjesë e programit tonë për futje në Qeveri

TË FUNDIT

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari para nisjes së takimit me koalicionin qeverisëse, tha se një nga pikat e programit të tyre për futje të ASH-së në qeveri është pakoja për anti-korrupsion dhe funksionimi i shteti të së drejtës.

“Një është, e para, pako jonë për anti-korrupsion dhe funksionimin e shtetit të së drejtës. Për pikat tjera flasim pas”, tha Taravari.

error: Content is protected !!