ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Për çka kanë folur Ahmeti dhe Mickoski? As VMRO-DPMNE-ja, as BDI-ja nuk zbulojnë nëse janë afër një marrëveshjeje

https://youtu.be/OlPMOTnySGk Takimi Mickoski-Ahmeti mbetet në fshehtësi. Nga VMRO-DPMNE-ja nuk zbulojnë hollësira rreth takimit njëorësh mes liderëve të...