ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Ganiu çairasve: Jam i vetëdijshëm për durimin e harxhuar, bëni kujdes edhe pak!

Jam i vetëdijshëm për durimin e harxhuar dhe dëshirën për t'iu kthyer normalitetit, megjithatë rreziku ende ekziston dhe mundësia për tu infektuar ende është...

FOTO / Në Çair filloi dezinfektimi i banesave kolektive

Komuna e Çairit sot ka filluar procesin e dezinfektimit të banesave kolektive. "Masat preventive për mbrojtje nga virusi Covid 19, Komuna e Çairit i vazhdon...