ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Zgjedhjet në RMV të veçanta për shumëçka, protokoll kundër Kovid-19, por pa rezultate ditën e zgjedhjeve

https://youtu.be/ecXEY65nh_w Përfundoi procesi zgjedhor i cili që zgjati tre ditë, por siç ndodh zakonisht, rezultatet preliminare nuk...

Subhi Jakupi: Negociatat do të jenë të ngjeshura, koalicioni qeveritar i paparishkuar

Ish anëtari i KSHZ-së dhe analisti politik, Subhi Jakupi në edicionin e lajmeve të orës 15:00 në TV21 ka komentuar procesin paszgjedhor....

Kë do të qëllojë Apasiev? E Majta: Me Zaevin nuk bisedojmë

https://youtu.be/-mm2pX1Ay_M Partia E Majta për herë të parë po hyn në Kuvend. Qytetarët kësaj...