ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Lajen: Ky është moment historik në Evropë

Kryetarja e Komisionit evropian, Ursula fon der Lajen, deklaroi se me përgjigjen e arritur për pakon buxhetore të BE-së prej 1.824 miliardë...

KE paralajmëron plan se si t’i mbrojnë zgjedhjet nga lajmet e rreme

Nënkryetarja e Komisionit Evropian, Vera Jurova premtoi se mbrojtja e zgjedhjeve të lira dhe korrekte nga lajmet e rreme dhe dezinformatat do të jetë...