ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Trump rikthen konferencat për koronavirusin

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, pranoi se SHBA-ja është duke përjetuar një “hov të madh” të rasteve me koronavirus.

“Nju Jork Tajms”: Tramp dërgohet në bunker pas kërcënimit të protestave rreth Shtëpisë së Bardhë

Presidenti Donald Tramp të premten në mbrëmje është dërguar në bunker nën Shtëpinë e Bardhë, pasi demonstrantët kanë avancuar dhe është njoftuar...

Ish presidentët amerikanë e dënuan diskriminimin racor në SHBA

Ish presidentët amerikanë Xhimi Karter, Xhorxh V.Bush, Barak Obama dhe Bill Klinton përmes kumtesave e dënuan diskriminimin racor në Shtetet e Bashkuara...

Tramp: Kisha nderin që pushova nga detyra Matisin

Presidenti amerikan Donald Tramp, sot deklaroi se ai ishte i nderuar që në vitin 2018 e pushoi...

Trumpi ia ndal fondet OBSH-së, e akuzon për keqmenaxhim

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump ka bërë të ditur se administratën e tij e ka udhëzuar t’ia ndalë fondet Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH). Ai...