ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Plaçkitje në një banesë në qendër të Tetovës

Një banore 47-vjeçare e Tetovës, mbrëmë rreth orës 21:30 ka denoncuar në polici, se disa persona të armatosur kishin kryer sulm dhe...

Në Tetovë janë shqiptuar 80 paralajmërime për mosmbajtje të pajisjeve mbrojtëse

Në rajonin e Tetovës gjatë 24 orëve të fundit nga ana e nëpunësve policorë janë shqiptuar 80 paralajmërime për mosmbajtjen e pajisjeve mbrojtëse të...