ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Në Spanjë më shumë se 100 mijë të infektuar dhe 9 mijë të vdekur

Spanja sot tejkaloi një kufi të ri prej 9.000 vdekjeve dhe më shumë se 100.000 të infektuar, dy muaj pasi që është paraqitur virusi...