ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Fabrikat e tekstilit dhe të lëkurës në Shtip nuk guxojnë të punojnë gjatë karantinës

Fabrikat e tekstilit dhe të lëkurës në Komunën e Shtipit nuk do të lejohen të punojnë gjatë fundjavës së ardhshme të zgjatur,...