ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Regime në Beograd për shkak se nuk u hap kufiri i Malit të Zi me Serbinë

Në Serbi nuk ndalen reagimet e ashpra pas vendimit të Podgoricës për të mos i hapur kufijtë e vendit për shtetasit serbë. Reagimet vijnë...

KOVID-19, ndërroi jetë sekretari shtetëror në Serbi

Si pasojë e virusit korona, në Serbi ka ndërruar jetë sekretari shtetëror, Branisllav Bllazhiq, njoftojnë mediat serbe. Ai ishte 63-vjeçar dhe pozitiv kishte rezultuar nga...