ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Çfarë parasheh draft-korniza negociuese BE-RMV?

https://www.youtube.com/watch?v=nR4oMez9SWY&feature=youtu.be Me Bashkimin Evropian do të kryesojë Gjermania dhe në ditën e parë të kryesimit të saj,...

Zhbogar: Politikanët duhet të vendosin për zgjedhjet sa më shpejt të jetë e mundur

Nuk na takon neve t’ju themi se kur do të mbahen zgjedhjet në vendin tuaj. Vendimi për zgjedhjet varet nga politikanët tuaj...