ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Zëdhënësi i Departamentit amerikan: Aktgjykimi në lëndën “Reket” mesazh i rëndësishëm se korrupsioni nuk do të tolerohet

Aktgjykimi për ish-kryeprokuroren speciale Katica Janeva dhe shoumenin Bojan Jovanovski – Boki 13, dërgon mesazh të rëndësishëm se korrupsioni nuk do të...