ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Brukseli kërkon ndihmë financiare shtesë nga BE për refugjatët sirianë

Propozimi parashikon njëqind milionë euro për Jordaninë dhe Libanin, ndërsa 485 milionë euro për Turqinë. “BE-ja i ka mbështetur...