ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

“Çantën nuk e ka kthyer Milevski te Kamçevi”, tha Ruskovska dhe tregoi dëshmi, reagoi mbrojtja

Prokurorja Villma Ruskovska ka reaguar ndaj deklaratës së Bojan Jovanovskit se çantën e ka kthyer Zoran Milevski te Orce Kamçevi. Ajo tregoi edhe incizime nga...

Dukovski: Këshilli gjykues në “Reket” është jo i ligjshëm, gjykatëses porote i ka skaduar mandati

Avokati mbrojtës i të akuzuarit të parë Bojan Jovanovski, Sashko Dukovski ka deklaruar se qëndrimi aktual i këshillit gjykues në "Reket" është i jo...

Rasti “Reket” kah fundi, thuhen fjalët përmbyllëse

Prokuroria për luftë kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit në seancën e sotme në Gjykatën penale Shkup, do t’i thotë fjalët përmbyllëse për rastin...