ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Pensionet për muajin shtator, siguria e prodhimeve dhe shitja e rrushit, sot diskutohen në Qeveri

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot, me fillim prej ora 12:00, në sallën solemne do të mbajë seancën e 5-të, në të...

Qeveria caktoi seancë, pritet vendimi për vitin shkollor

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka caktuar seancë për sot. Sipas paralajmërimeve, në kuadër të saj duhet të...

Qeveria do të mbajë seancë

Qeveria e Maqedonisë së Veriut, me fillim prej ora 12:00 do të mbajë seancë. Seanca do të realizohet me...

Përfundoi seanca, Qeveria miratoi protokolle të reja për mbrojtje nga Kovid-19

Ka përfunduar seanca e Qeverisë dhe në kuadër të saj janë miratuar protokolle për veprim dhe mbrojtje kundër Kovid-19.

Qeveria sot do të mbajë seancë

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë seancë. Seanca do të fillojë në ora 12:00 dhe...

Mbaroi seanca qeveritare, miratohet protokoll i ri

Qeveria e Maqedonisë së Veriut E ka mbaruar seancën dhe në kuadër të saj ka sjellë disa vendime.

Qeveria do të mbajë seancë

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë seancë. Do të fillojë në ora 12:00 dhe do...

Qeveria vendosi, s’ka orë policore

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka sjell vendim, orë policore nuk do të ketë, mëson TV21. Do të...

Qeveria sot vendos për orën policore

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot do të vendos se a do ta pranojë ose jo propozimin e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse...

“Nëse rriten rastet me virusin Kovid-19, rikthehen masat restriktive”

Nëse kemi rritje të numrit të të infektuarve nga virusi Kovid-19, masat restriktive do të futen sërish, pavarësisht se ato u shfuqizuan sot, paralajmëroi...

“Vendimet e sotme të Qeverisë nuk janë zgjidhje ad-hok, por strategji afatgjate”, deklaroi Osmani

"Vendimet e sotme për lehtësimin e masave restriktive nuk janë zgjidhje ad hok, por janë pjesë e strategjisë më afatgjate të Qeverisë se si...

Ka përfunduar seanca e Shtabit të Krizës, në ora 16 do të vendos Qeveria për shkurtim ose heqje të orës policore

Ka përfunduar seanca e Shtabit të Krizës, kurse për në ora 16:00 është caktuar seancë, mëson TV21. Në seancë duhet të futen dhe shqyrtohen pikat...