ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Qeveria miraton dekret, ndahen 78 milionë denarë për adaptim të hapësirës së Qendrës Klinike “Nënë Tereza”

Në seancë qeveritare është miratuar dekreti për organizim dhe rikonstruim të hapësirës publike në Qendrën Klinike "Nënë Tereza" në Shkup në kohën e gjendjes...