ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Pandarovski-Pompeo: Ndihma e SHBA-së konfirmon solidaritetin dhe miqësinë e ndërsjellë

Menaxhimi me COVID-19, zhvillimet e fundit në rajon, me fokus të veçantë në çështjen e Kosovës, ishin temat e bisedës së sotme telefonike mes...