ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Thaçi në Jazhincë: Familjet që nuk kanë asnjë të punësuar, t’u punësohet të paktën një familjar

Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi ka realizuar takime me qytetarë në Odër, Neproshten, Kopanicë, Shemshovë, Uzurmisht dhe Jazhincë. Në...