ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Përplot autobusë drejt kufirit në Tabanoc, Serbia dhe Mali i Zi hapin kufitë por me PCR test negativ

https://www.youtube.com/watch?v=VFO092qODwU Përplot autobusë me qytetarë sot u nisën drejt kufirit në Tabanoc, pas vendimit të qeverisë serbe...