ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Çfarë parasheh draft-korniza negociuese BE-RMV?

https://www.youtube.com/watch?v=nR4oMez9SWY&feature=youtu.be Me Bashkimin Evropian do të kryesojë Gjermania dhe në ditën e parë të kryesimit të saj,...

Osmani realizoi video – takim me Varhejin

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, sot përmes video-konferencës mbajti takim me Oliver Varheji, Eurokomisioner për Politikë Fqinjësore dhe Negociata për Zgjerim,...