ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Kufiri me Kosovën dhe Serbinë mbetet i hapur, protokoll i veçantë për transportin ndërkombëtar

https://www.youtube.com/watch?v=GiShX8JG5n0&feature=youtu.be Kufiri me Kosovën dhe Serbinë do të jetë i hapur dhe qytetarët do të mund të...

RMV rrezikon regres në negociatat me BE-në? Përgjigjen Spasovski, Osmani dhe Dimitrov

https://www.youtube.com/watch?v=0dgazWayfdY&feature=youtu.be Korniza negociuese e Komisionit Evropian për Maqedoninë e Veriut po vjen në një kohë delikate, kur...

“Nëse rriten rastet me virusin Kovid-19, rikthehen masat restriktive”

Nëse kemi rritje të numrit të të infektuarve nga virusi Kovid-19, masat restriktive do të futen sërish, pavarësisht se ato u shfuqizuan sot, paralajmëroi...