ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2020

Liderët botërorë: Vetëm së bashku kundër sfidave, veçanërisht me pandeminë

Gjatë kohës së sesionit të posaçëm të KB-së, me rastin e shënimit të 75 vjetorit të ekzistimit të kësaj organizate, liderët botërorë...

“Këtë vit, gjendja është ndërlikuar edhe më shumë për shkak të pandemisë së Kovid-19”, tha Pendarovski në 75-vjetorin e OKB-së

Në ngjarjen e nivelit të lartë, që u mbajtur mbrëmë në New York (Nju Jork) për 75-vjetorin e Organizatës së Kombeve të...

KB kërkon lirim të emigrantëve dhe refugjatëve nga burgjet

Organizata e Kombeve të Bashkuara i bëri thirrje komunitetit ndërkombëtar gjatë pandemisë me koronavirusin e ri t’i, mbrojë emigrantët, refugjatët dhe apatridët dhe urgjentisht...